Damkläder

Damkläder i stora storlekar

           


Många är idag intresserade av damkläder i stora storlekar. Tyvärr kan det vara lite knepigt att hitta. Men jag guidar dig gärna i djungeln av kläder med lite fler X framför L:et. Jag vill lyfta fram butiker som säljer damkläder även för dig som är lite större.

”Stora storlekar” kan helt klart vara ett relativt begrepp. Det som en tycker är stort kanske en annan inte upplever som tillräckligt. Därför har jag angivit exakt vilka storlekar jag lyckats hitta på de olika webbshopparna.

Många som drar lite större storlek klagar över att stora kläder ofta inte är lika fina som mindre kläder. Därför har mitt mål varit att försöka tipsa om butiker som säljer riktigt snygga kläder.

Bonprix har en hel sektion som heter XXL (Stora Storlekar). Där säljs alla kategorier av damkläder såsom blusar, byxor, klänningar, koftor, toppar och tunikor. En del kläder här går bara upp till storlek 48 men de flesta finns faktiskt åtminstone i storlek 56.


Damkläder stora storlekar

Denna stickade klänning från Bonprix finns i upptill storlek 56/58 (för närvarande endast 229 kronor).

Ellos säljer damkläder upptill storlek 48.

När det gäller fysiska butiker som säljer damkläder i stora storlekar brukar man kunna hitta upptill storlek 56 på Lindex, dock ej i lika stor utsträckning på webbsajten.

Ulla Popken är en webbutik som har specialiserat sig på damkläder i stora storlekar. Här hittar du snygga kläder i alla kategorier – både för fest och vardag – upptill storlek 58/60. Kläderna i den här shoppen säljer över huvud taget inte små kläder. Allting är modernt och de har mycket som är ganska sexigt också. Priset är i genomsnitt relativt högt men med tanke på att de är så pass nischade kanske man får ha förståelse för det.

Stora damkläder från Ullapopken
Denna snygga, långa topp finns i upptill storlek 58/60.


Plusses säljer också endast stora storlekar (upptill storlek 56 även om alla kläder inte finns att få tag i så stora). De har ett ganska litet utbud av kläder men gå in där och titta om du hittar något du gillar.

Kiyonna är en amerikansk webbshop som har ovanligt snygga och omtyckta damkläder i stora storlekar och marknadsför sig som ”size 10+”. Allting här är välgjort och snyggt – både modernt och klassiskt. De har många festkläder och lite mer eleganta plagg men även sådant som kan fungera i vardagen. Jag tror man antagligen måste betala tullavgift när man beställer härifrån men är inte säker. Skriv gärna till mig om du beställt från dem och tala om vad du tyckte!

Damkläder i stora storlekar från Kiyonna
Damkläder online Postorder damkläder Damkläder stora storlekar Damkläder på nätet
Damkunderkläder Köpa damkläder Damkläder i Stockholm Snygga damkläder
Billiga damkläder