Damkläder

Shoppar där du kan köpa damkläder online

     


Att köpa damkläder på nätet brukar inte vara något problem för de flesta eftersom man kan skicka tillbaka det som eventuellt inte är lagom. Vissa plagg är enklare att köpa än andra. I den kategorin hamnar strumpor, toppar och linnen samt kanske löst sittande kjolar och klänningar. Damkläder som brukar vara något svårare att köpa online är förmodligen underkläder, jeans, skor som måste ha en bra passform och underdelar över huvud taget som sitter tajt eller har en väldigt speciell skärning.

Har man en stor storlek eller kanske varierar mycket i storlek beroende på märke, alternativt har en storlek upptill och en annan nedtill krävs det kanske ytterligare lite jobb och tur för att köpa rätt damkläder.


Några shoppar och webbutiker

Här kommer en lista på butiker där du förhoppningsvis kan hitta kläder du gillar till ett rimligt pris. Vi tipsar både om var du kan handla fynd och shoppar som kanske inte så många känner till.

Ellos - Billiga damkläder och heminredning till låga priser. Både basplagg och lite mer festliga saker. En av de självklara postorderbutikerna sedan många decennier tillbaka.

Junkyard – En shop som säljer streetwear men även damkläder. Bästa tipset är kanske att sortera på ”Välj ett varumärke”. De har t.ex. Dr. Denim som Kenza är så förtjust i. De har bl.a. jeans, shorts och toppar för både dam och herr. Helt rätt.

Chicy – Här kan man hitta damkläder till bra priser. Känns som om de har ett nytt och fräscht koncept. En hel sektion för bara virkat – vad sägs om det?

Tradera - Bäst för att hitta fynd, både vad gäller vanliga kläder och märkeskläder.

Pom Pom Parlour - En webbutik där man kan köpa damkläder och som kanske inte så många känner till. De har lite speciella grejer för den som tycker om det mörka och mystiska men ändå klassiska.

La Redoute – Gammalt pålitligt postorderföretag. Säljer många kläder av kvalitetsmärken. Kanske lite mer klass på än många andra liknande webbutiker? Något dyrare i många fall också.


Virkade jeansshorts

Virkade jeansshorts från Chicy – yes!
Damkläder online Postorder damkläder Damkläder stora storlekar Damkläder på nätet
Damkunderkläder Köpa damkläder Damkläder i Stockholm Snygga damkläder
Billiga damkläder