Damkläder

Damunderkläder - måste de vara en pärs att hitta?

     


Damunderkläder kan absolut köpas på nätet. Men om du har en kropp som kan vara lite svårt att hitta rätt storlek till så ska du förmodligen gå till en riktig underklädesaffär och be om experthjälp. Dessa experter är utbildade och hjälper dig att hitta rätt. För väldigt många köper fel. Har man t.ex. 75A kanske man även passar i 70B för dessa två storlekar är faktiskt ganska lika. Det gäller att prova sig fram för att hitta rätt. Har du en kropp som brukar vara lätt att hitta damunderkläder till, dvs. du måste inte prova hur många plagg som helst för att hitta något som passar, så brukar det gå bra att köpa online. Man brukar också kunna skicka tillbaka t.ex. BH:ar utan problem. Man kan t.o.m. köpa BH på eBay. Då kan man hitta väldigt billiga (typ 42 kronor inklusive frakt) men det kan bli knepigare att skicka tillbaka (även om det oftast går). Att de är billiga behöver inte bero på dålig kvalitet utan ofta kan det vara någon som köpt in ett överskottslager.

Var hittar man riktigt sexiga damunderkläder?

Sexiga damunderkläder kan också hittas på eBay, inga problem (även till fast pris). Dessa är dock ofta one size fits all och överlag rätt små i storlekarna, särskilt om de kommer från Asien (Hong Kong, Kina etc.).

Vill du inte handla hos utländska säljare, spana då in Tradera . Där finns också otroligt billiga och väldigt sensuella och sexiga damunderkläder.

Man kan även gå till shopparna som säljer vuxenleksaker och dylikt online. Många av dem har också supersnygga underkläder.


Stora damunderkläder för alla som drar stora storlekar

Det finns ett flertal webbshoppar och fysiska butiker som specialiserat sig på att sälja stora damunderkläder. Ulla Popken känner många till och de är populära och kör sin egen stil. BHteamet heter en webbshop som har riktigt stora BH:ar. Andra omtyckta är Change och Triumph.

Men har man t.ex. en stor BH-storlek som är knepig att hitta passande plagg till kan det verkligen vara värt att boka in en tid med någon duktig på t.ex. NK. Då får du hjälp direkt i butik. Damunderkläder ska sitta bekvämt, särskilt till vardags. Då får priset kanske komma i andra hand. Varför kompromissa med sin personliga komfort?


BH guide

Här har jag hittat en sjukt bra guide för att hitta rätt BH: Cissis stora BH-skola. Cissi, som jobbat som BH-expert i en underklädesbutik går igenom hur man ska tänka i provrummet när det gäller olika storlekar. Bland annat att man alltid ska prova med yttersta hyskan knäppt eftersom BH:n kommer töja sig med tiden. Samt att nude-färgade underkläder syns mycket mindre under ljusa kläder jämfört med vita underkläder. Läs absolut denna guide och om inget annat hjälper (eller kanske ändå förresten) boka in en tid med en riktig expert!
Damkläder online Postorder damkläder Damkläder stora storlekar Damkläder på nätet
Damkunderkläder Köpa damkläder Damkläder i Stockholm Snygga damkläder
Billiga damkläder