Damkläder

Din guide till billiga damkläder

     


För att kunna hitta billiga damkläder kan det krävas att man lägger ner lite extra tid på att nosa upp bra deals. Eller så kan man titta i vår guide nedan över tips på hur man hittar just de där dealsen. En del tycker att kvalitet går före kvantitet och att det därför inte är så stor vits att handla billigt. Andra ändrar smak stup i kvarten och tycker därför inte att det är någon vits med att köpa någonting som håller i många år eftersom man ändå kommer att tröttna. Det finns också sätt att kringgå problematiken mellan kvalitet och kvantitet, t.ex. om man köper begagnat eller på rea.


Tips på hur man hittar billiga damkläder

  • Ett bra sätt för att hitta kläder på rea och jämföra priser är att gå in på Kelkoo. De samlar massor av olika butiker på samma sajt och du slipper gå in på varje webbshop för sig. Allting sorteras i kategorier av plagg. För att hitta billiga damkläder, gör så här: Dels kan du sätta ett tak för vilket maxpris du är villig att betala. Du kan också söka på ren rea. Då kan du klicka på ett procenttal. De listar reapriser mellan 20% och 80%. Ett bra tips är att använda ditt eget sunda förnuft och fundera över vad som är en bra deal. Bara för att ett plagg från början kostat väldigt mycket betyder det inte att det varit värt det.

  • På eBay kan man hitta oerhört billiga damkläder om man är duktig på att söka på engelska och om man gör smarta inställningar på sökningen. (T.ex. färg, typ av plagg, material, storlek osv. – annars kan det bli svårt att gallra.) En regel som brukar stämma är att ju större och tyngre något är desto dyrare brukar det bli på grund av frakten. Välj aldrig en säljare som har mindre än 97% i positiv feedback. Ta påståenden om kända märken och äkta skinn med en nypa salt. Känner du dig osäker på asiatiska säljare eller vill vara helt säker på att inte åka på tull, titta då efter brittiska säljare. På grund av EU kan det aldrig bli tull och många säljer mycket billiga kläder ändå samt har väldigt rimliga fraktpriser. Skor, jeans och andra lite större saker kan vara smartare att beställa från brittiska företag på eBay.

  • Ett av de bästa och mest populära ställena för att hitta kläder billigt är naturligtvis Tradera . Var lite iskall i budgivningen, dvs. bjud inte överpriser och titta efter saker under lågsäsong då folk i allmänhet är bortresta eller efter ”fel” saker (t.ex. dunjacka mitt i sommaren eller badkläder mitt i vintern) så har du större chans att göra verkliga fynd.

  • Pricerunner har också en prisjämförelsetjänst för alla möjliga varor, däribland damkläder. Även de sorterar på typ av plagg. Gå in på det du är intresserad av och sätt ett övre tak för vad du kan tänka dig att betala. Var inte rädd för att sätta en tokig siffra. Här går det nämligen att hitta riktigt billiga kläder. Till exempel ger en sökning på maxpris 100 kronor i kategorin kjolar och klänningar för närvarande 725 träffar. Kom dock ihåg att många av de stora postorderföretagen tillämpar minimiordervärde samt att frakt oftast inte ingår.Maxiklänning från Ellos

Ett exempel. En maxiklänning från Ellos som kostar endast 95 kronor (80% rabatt).
Damkläder online Postorder damkläder Damkläder stora storlekar Damkläder på nätet
Damkunderkläder Köpa damkläder Damkläder i Stockholm Snygga damkläder
Billiga damkläder